e
sv
porno izle

Başbakan Açıkladı: “Sözleşmelilere Kadro Verilecek.”

321 Okunma — 17 Nisan 2011 06:22
avatar

Editör

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Memur-Sen Genel Kurulu’nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözleşmelilere kadro sözü verdi.

İşsizlik oranı daha da düşecek. Hizmet sektörü devreye girdiği için daha da düşecek. İnşaallah çok daha fazlasını başaracağız. Bu ülke her şeyin en iyisine en güzeline layık. 8,5 yıl önce bu ülke 12 saat sonrasını göremiyordu. Bugün 12 yılı planlayan bir Türkiye ve güçlü iktidar var. Birileri görmeye bilir görmek istemeyebilir. Türkiye bugün ekonomisi ile son derece sağlıklı ilerliyor. Her zamankinden daha fazla geleceğe umutla bakıyor. Biz çıraklığı kalfalığı geride bıraktık ustalık dönemine giriyoruz.”

Sözleşmelilerin kadro taleplerine de değinen Başbakan Erdoğan, hakim ve savcılarda olduğu gibi belli bir süre mecburi hizmet olacağını, mecburi hizmetini tamamlayanların kadroya geçirilecegi sözünü verdi.


Başbakan Erdoğan’dan sözleşmeli memurlara kadro… memurlarNET

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

sakarya escort sakarya escort sakarya escort sakarya escort serdivan escort izmir escort eporner
akyazı escort sakarya escort ferizli escort sakarya escort geyve escort sakarya escort hendek escort sakarya escort karasu escort sakarya escort sapanca escort serdivan escort webmaster forum ankara travesti