Erzincan Valiliği naklen memur alımı ilanı 23 Ağustos 2010
T.C ERZİNCAN VALİLİĞİ
İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü
Sayı : B.05.0.NÜV.4.24.00.00.907/3381
Konu : BoÅŸ kadrolar
DUYURU
Erzincan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile bağlı İlçe Nüfus Müdürlüklerinde boş bulunup atama yapılması planlanan Kadrolar aşağıya çıkarılmışlardır. Söz konusu kadrolara naklen veya görevde yükselme sınavını veya unvan değişikliği sınavını kazanarak atamayı ve valiliğimize müracaata bulunan adaylar arasından puan sıralamasına göre atama yapılacaktır.
İlçe Nüfus Müdürü, Programcı ve Teknisyen kadrolarına atanmak isteyenlerin talep dilekçelerini en geç 17 Eylül 2010 tarihine kadar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünün 0 446 2141143 nolu faksına fakslayarak isteklerini bildirmeleri, diğer kadrolara atanacakların ise kadronun bulunduğu İlçe Nüfus Müdürlüğü faksına fakslayarak isteklerini bildirmeleri ve dilekçe asıllarını da en seri vasıta ile göndermeleri, ilanen duyurulur.(19.08.2010)
BİRİMİN ADI   KADRO UNVANI   KADROSU DERECESİ   BOŞ KADRO ADEDİ
İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLÜĞÜ   Programcı   8   3
Teknisyen   10   3
ÇAYIRLI İLÇE NÜFUS MÜDÜR.   Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni   10   1
İLİÇ İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ   Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni   7   1
Hizmetli   10   1
KEMAH İLÇE NÜFUS MÜDÜR.   İlçe Nüfus Müdürü   1   1
KEMALİYE İLÇE NÜFUS MÜD.   Şef   5   1
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni   9   1
Hizmetli   10   1
OTLUKBELİ İLÇE NÜFUS MÜD.   İlçe Nüfus Müdürü   1   1
Hizmetli   10   1
REFAHİYE İLÇE NÜFUS MÜD.   Şef   5   1
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni   7 10   2
Hizmetli   5   1
TERCAN İLÇE NÜFUS MÜDÜR.   Şef   5   1

















iyide burda ne şartlarda memur alıyorlar hiç biri yazmıyor lisans mı önlisans mı lise mi biz nerden bilicezz
KATİPLER NET SİTESİ İLAN TAM AÇIKLAMALI DEĞİL TAM SEVİNMİŞTİM Kİ…
Not:Bu İlan Nüfus Müdürlüğü çalışanlarına yönelik bir ilan olup;sadece Nüfus Müdürlüklerinde çalışan personeller başvuruda bulunabilir.Söz konusu ilan yeni personel alımına veya diğer kurum personeline yönelik değildir.