Arkadaşlar gözünüz aydın aöf adalet 2. sınıflar için: Ben 1. sınıf öğrencisiyim ama öğrendiğim bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim. 2011-2012 öğretim yılı Bahar Dönemi 13-24 Şubat 2012 tarihleri arasında yapılmakta olan kayıt yenileme işlemlerinde, bazı öğrencilerimizin ders ekle-sil işlemi yapmadan, Fakültenin atadığı dersleri kabul ederek, kayıt yenileme bedelini bankaya ödediği görülmüştür.
13-24 Şubat 2012 tarihleri arasında kayıt yenileme bedelini bankaya ödeyen ve 45 ECTS krediye kadar ders ekleme hakkı bulunan öğrenciler, 22, 23, 24 Şubat 2012 tarihlerinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden 45 ECTS krediyi geçmeyecek şekilde ders ekleme işlemini yapabileceklerdir. Ders ekleme işlemi sonucunda yaptığınız işlemi kaydetmeniz gerekmektedir.
22, 23, 24 Şubat 2012 tarihlerinde eklediğiniz derslere ait ilave kayıt yenileme bedelini 29 Şubat 2012 tarihinden itibaren Vakıfbank’a ödemeniz gerekmektedir.
22, 23, 24 Şubat 2012 tarihlerinde ekledikleri derslere ait kitaplarınızı 29 Şubat 2012 tarihinden sonra bağlı bulunduğunuz AÖF bürolarından alabilirsiniz.
Bilgilerinize rica eder, başarılar dileriz.
Yüzlerce şikayet dilekçesi gönderdik olması gereken buydu.
Çok iyi olmuş hatalarını düzeltmeleri
Ben mi yanlış anladım acaba tekrar para mı ödeyeceğiz bide ?
Çok iyi olmuş boştan yere 1 2 yıl uzayacaktı okull.
Para ödemeyiz sanmıyorm çünkü zaten ödedik belki o ödemeyenler içindir.. sormak lazım..
Okumayın hiç bir yeri, adamlar resmi gazetede, sitesinde vs. yayınlıyorlar her şeyi. Zahmet edip de araştırmaya lüzum görmüyorsunuz ki sizler üniversite öğrencilerisiniz; suç kimde, üniversitede, öyle mi?
Bir şeyleri okuyup araştırmayı bir öğrenemediniz gitti. Siz de üniversite mezunu olacaksınız işte.
Ne günlere kaldık ey gâzi hünkâr…………….
peki bu atanan dersleri onaylamak zorundamıyızz
ben okulöncesi 4. sınfm.. güz döneminde ruh sağlığı dersini ekletmek için arkadaşlarmzla çok uğraştk dilekçe vs falan.. şimdi dersler atanmş.. bankaya para yatrmadan önce atanan dersleri onaylamak zorundamıyızz.. bilen varsa cevap verebilir mii
peki bu 45 kredi muzun olmak için gereken butun dersleri almaya yetiyor mu ?
sorunda çözüldüğüne göre asılın kitaplara arkadaşlar başarılar herkeze…
underground.34 diyorki:
Ya akradaşlar kusura bakmayın ama bir sorum olacak cevaplayan olursa çok sevinirim… Düz lise mezunu biri açıköğretim den adalet bölümünü okuyabilir mi? Eğer okuma şansı varsa nasıl başvuru yapılıyor. Açıköğretim adalet bölümü içinde üniversite sınavına girme şartı var mı_ ? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirimm…
Abdullah diyorki:
Bilip bilmeden mi? Asıl sen bilip bilmeden yorum yapmışsın. Lafını bil de konuş. Ben bilmediğim hiç bir şey hakkında yorum yapmam tamam mı? Ben AÖF bürosunda çalışan birisiyim (son 3 yıldır ve de öğrenci işleri bölümünde; bilmem anlatabildim mi?). Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Özellikle kayıt ve kayıt yenileme zamanında sizin gibi bir çok soru soran oluyor ve hepsini de yanıtlıyoruz. Ayrıca bilmeden kimseye de cevap verdiğimiz ya da bilmiyoruz dediğimiz olmaz. Biz eğer bir şeyden emin değilsek veya bilmiyorsak direk yöneticilerimize danışırız veya öğrenciyi birebir yöneticiyle görüştürürüz ve onlar da hemen Eskişehir merkez büroyla irtibata geçerler.
Sonuç, sen de işlerin nerde nasıl ne şekilde yürüdüğünü bilmeden yorum yapma ok?
dream_boyy diyorki:
Evet düz lise mezunu birisi üniversite sınavına girmek şartıyla adalet okuyabilir.
Arkadaşlar ben ekle kaldır bulamadım ders ekliyemiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz linkini yazarmısınız bana şimdiden teşekkürler
insan hakları ve kamu özgürlükleri
infaz hukuku
damga vergisi ve harçlar bilgisi
uyap 2
avukatlık ve noterlik hukuku
ceza muhakemesi hukuku
icra iflas hukuku
arkadaslar bunlar bana verilen dersler. almam gereken 3 ders daha varmış yarın tekrar ders seçcem nasıl bi işlem yapmam gerek bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
arkadaşlar ya adalet bölümü 1. sınıf öğrencisiyim ders ekle ve sil işlemlerini gerçekleştiremiyorum siteye girdiğimde bir güvenlik yazısını girmemi istiyor giriyorum enter lıyorum ama sitenin ilk haline dönüyor yardıma ihtiyacım var
ya arkadaşlar benim adalet ikinci sınıftan dersim vardı geçmişim güz dönemine dersim kalmıyor şimdi ne yapmam gerek? diplolamı alablir mitim artık bilginiz var mı?
bak sadece yeni eklediğin dersler için 30 tl ile 60 tl ödeyeceğiz aöf dediemine diyorki:
bahar dönemi derslerinde de ff dersin olmaz sa mezun olabilirsin ama bahar dönemi kayıt olman gerekiyor ve derslerinin hepsini vermen gerekiyor esra diyorki: